CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, October 10, 2010

"E.T. House", Liceul de Arta "Sabin Dragoi" - Arad

Si in ARAD , Saptamana mondiala a spatiului cosmic a fost o sarbatoare pentru Liceul de Arta "SABIN DRAGOI" . Cu aceasta ocazie am organizat un eveniment intitulat "ET HOUSE" si putem spune ca a fost o mare reusita. Partea de inceput a constat in prezentari stiintifice despre cautarea civilizatiilor extraterestre, mari savanti interesati de acest subiect, directii noi si noutati din acest domeniu, etc.
La eveniment am avut parte de sprijinul astronomilor de la Observatorul Astronomic din Timisoara, conducerea scolii noastre, catedrele de design, arta si actorie din scoala; in partea a 2a a serii elevii au prezentat diferite costume, personaje sau civilizatii si obiceiuri de pe alte planete care ar fi interesate de o colaborare cu planeta noastra si locuitorii sai; dupa acest moment deosebit de interesant prin imaginatia si informatiile prezentate de elevii nosstrii de liceu, juriul a avut o sarcina realmente dificila in a premia cele mai reusite costume si prezentari; seara s-a incheiat apoi cu un bal mascat.
Putem spune categoric ca a fost un eveniment de neuitat atat prin prezentarile stiintifice cat si prin partea artistica si distractia ce au urmat; intentia noastra este ca acest eveniment sa devina o traditie si mai ales dorim sa atragem si alte scoli sa ni se alature.


Corina Farkas, profesor de fizica





















0 comments: