CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, October 8, 2010

Săptămâna Mondială a Spaţiului Cosmic la Şcoala cu clasele I-VIII Remetea Mare

Săptămâna Mondială a Spaţiului Cosmic a fost anul acesta sărbătorita la Şcoala cu clasele I-VIII Remetea Mare, din judeţul Timiş printr-o serie de activitati care au cuprins prezentări, jocuri si concursuri. La activitati au participat elevii din clasele V-VIII. Elevii au fost deosebit de receptivi la mesajul transmis, astfel ca s-au implicat inclusiv in organizarea activitatilor dedicate evenimentului. Elevii Rada Daniel si Mane Emanuel au conceput si redactat un rebus geografic, iar elevul Cepeha Radu a pregătit si prezentat o lucrare despre spaţiul cosmic.
In funcţie de categoria de vârsta si de cunostintele acumulate, elevii s-au înscris la diferite secţiuni ale concursului. Elevii clasei a-V-a fiind la început de drum in cunoaşterea Geografiei, au participat la secţiunile „Jocul Planetelor” si „Concurs de Desen”.
Elevii claselor VI-VIII, având mai multe cunostinte acumulate pe parcursul anilor anteriori, au participat la un concurs pe teme de geografie, care s-a finalizat printr-un rebus geografic. Un juriu alcătuit din elevi si profesori a acordat calificative, care in final au desemnat si castigatorii secţiunilor.
La secţiunea „Joc geografic”, castigatorii au fost:
Locul I - Stoianovici Ionuţ
Locul II - Harip Anca
Locul III – Marian Iulia
Menţiune – Olar Claudiu
La secţiunea „Concurs de desen”, castigatorii au fost:
Locul I - Dumitrache Denisa
Locul II - Boşoschi Bianca
Locul III – Neamţ Nicoleta
Menţiune – Raţcu Denisa
Organizatori:
Prof: Dinu Maria Camelia
Prof: Cepeha Mihaela
Elevi: Cepeha Radu, Mane Emanuel, Rada Daniel







0 comments: