CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, October 8, 2009

Saptamana Mondiala a Spatiului la Liceul teoretic M. Eminescu, Petrosani, HD

Saptamana mondiala a spatiului cosmic a fost sarbatorita si in cadrul Liceului Teoretic "Mihai Eminescu" Petrosani. Au participat elevii claselor a IX-a A, IX-a B, IX-a C, X-a A, X-a C, XI-a A, XI-a C,, XII-a B.
Dupa ce a inceput scoala, in jurul datei de 20 septembrie elevii au fost anuntati despre acest eveniment. La inceput s-a dorit un concurs intre clase pentru cea mai interesanta organizare a evenimentului.
Fiecarei clase i s-a repartizat prin tragere la sorti o zi din saptamana , in care elevii sa prezinte realizarile lor. Individual sau pe grupe au fost facute treceri in revista ale notiunilor cunoscute despre spatiul cosmic,despre sistemul solar, au fost prezentate desene, machete, filme, afise realizate de elevi.
Au fost prezentate cartile lui Steven Hawking "Scurta istorie a timpului", "Universul intr-o coaja de nuca", "Visul Lui Einstein si alte eseuri", "O si mai scurta istorie a timpului".
Evenimentul a fost incheiat cu o Gala a Saptamanii Spatiului Cosmic in care cele mai bune proiecte au fost evidentiate si elevii au fost felicitati.








0 comments: